بازدید امروز : 55
بازدید دیروز : 29
بسم الله الرحمن الرحیم
ریشه های خوش رقصی دولت روحانی برای اهل سنت چرا و چگونه؟
مدتیست اخبار نگران کننده ای از حضور چشم گیر اهل سنت در مناطق شیعه نشین به گوش میرسد. 15 سال پیش یکی از اساتید حوزه علمیه قم از حضور اهل سنت در قم و حتی برگذاری نماز جمعه! در این شهر مقدس اهل بیت که عنوان پایتخت معنوی تشیع در جهان را دارد مورد بی توجهی و بی مهری و حتی اتهام مسئولین قرار آن زمان قرار گرفت. این حادثه در شهر مشهد هم اتفاق افتاد اما عکس العمل به موقع حضرات ایات علم الهدی و مکارم شیرازی و سبحانی حساسیت و دغدغه دوستداران نظام و انقلاب را بر انگیخت تا جائیکه مولوی عبدالحمید از این هشدار بر آشفت و بنای فحاشی و بی احترامی به این بزرگواران را گذاشت.
حضور چشم گیر و جهت دار اهل سنت در شهرهای شیعه نشین خصوصا مشهد، یزد، قم، اصفهان،...و بالخصوص تهران و شهرهای مرزی بدون هیچ دلیل منطقی در کنار افزایش برنامه ریزی شده جمعیت اهل سنت در کشور، هر روز ابعاد گسترده تری به خود می گیرد و حاکی از توطئه ای خزنده از جانب صهیونیزم بین الملل خصوصا وهابیت در منطقه دارد. این در حالیست که شیعیان در اکثر مناطق سنی نشین حتی بومیان شیعه آن منطقه امنیت جانی و مالی ندارند. خصوصا نیروها و عواملی که در خدمت نظام و انقلاب باشند حتی اگر سنی هم باشند به دلیل همسوئی با حکومت مرکزی مورد انواع و اقسام تهدیدات جانی و مالی قرار می گیرند. این در حالیست که دولت یازدهم و نشریات طرفدارش برای جلب رای و همکاری اهل سنت دست به هر اقدامی زده اند و می زنند. این استراتژی مخالفین ولایت فقیه البته چندان هم بی سابقه نیست و دولت اصلاحات به سرکردگی خاتمی برای جلب رای مناطق سنی نشین حتی تا پای تحریف مفهوم ولایت هم پیش رفتند و مفهوم ولایت را با رویکردی منافقانه تا حد محبت صرف فروکاستند.
در حال حاضر نیز دولت حمایت های مالی و سیاسی خود را به شکل چشم گیری گسترش داده است. هدیه کردن چندین هکتار زمین به مولوی عبدالحمید جهت ساختن مراکز مذهبی اهل سنت آشکارترین آنهاست. در حال حاضر نیز عوامل دولت در نشریات در حال زمینه سازی برای واگذاری پست های حساس نظامی و مدیریتی به این گروه از اهل سنت است. نشریه "روشن" در شماره چهارم خود در مقاله ای تحت عنوان: "سرهنگ خان" بر طبل واگذاری مراکز نظامی و امنیتی و حتی پلیس به اهل سنت کوبیده است. گوئی دولت فعلی این طرفند برای حفظ رای مناطق اهل سنت خیز بلندی برداشته است.
اصل ماجرا چیست؟
شما دولت یازدهم برخلاف شعارهای رنگارنگ و یقه درانیهائی که برای نظام و انقلاب و امام کردید برای جلب اعتماد رهبری و نظام کوچکترین قدمی برنداشتین که هیچ در جریان مذاکرات هسته ای هم دسدت در دست دشمنان قسم خورده انقلاب تا مرحله تعطیلی مراکز هسته ای هم پیش رفتید( که اگر نبود هشیاری مقام معظم رهبری و نیروهای ولائی معلوم نبود چرخه خیانت دولت تاکجا می چرخید) حال به نظر می رسد به دنبال راه فراری از بحران مشروعیت و مقبولیت خود هستید حال خود نیز فهمیده اید چرا که خود نیز فهمیده اید طرح های سیاسی و اقتصادی فرهنگیتان در این کشور خریدار ندارد و یا اصولا با این برنامه ها نمی توان کشوری را اداره کرد و عملا شکست خورده است لذا به دنبال عزم خود برای حفظ آراء انتخاباتی خود جزم کرده اید و برای حفظ قدرت دل به آراء اهل سنت سپرده اید.
در اینجا چند سوال از مسئولین کشوری خصوصا دولت روحانی دارم:
دولت محترم و مسئولین بر اساس کدام استراتژی و منافع بلند مدت و کوتاه مدت نظام از واگذاری هیچ امتیازی به اهل سنت فروگذاری نمی کند؟ کسی منکر برخورداری اهل سنت از حقوق عادی شهروندی نیست و ظلم و تبعیض هیچ جایگاهی در شرع مقدس اسلام ندارد اما آیا این خوش رقصی دولت برای اهل سنت صرفا دفاع از حقوق آنان است؟ اگر بگوئیم در این نظام اهل سنت از حقوق اولیه انسانیشان محروم بوده اند و در حق آنان ظلم و اجحاف شده این اعتراف به چیزیست که خود جناب روحانی و حامی مادی و معنویشان جناب هاشمی سالها بخشی از این برنامه به اصطلاح ظالمانه و خیانت بار بوده اند؟ اگر چنین بوده چرا تا کنون که خود و حامیانتان در قدرت سهمی داشتید( البته به شکلی دیگر) چرا در برابر آن سکوت کرده اید؟ اگر چنین نبوده و اهل سنت نیز از حقوق اولیه انسانی و شهروندی خود برخوردار بوده اند پس دلیل دامن زدن بر مشکلات و بزرگنمائی آن مناطق اهل سنت چیست؟ آیا این غیر از این است که آقایان بر اساس مرام شیطانی ماکیاولیستی برای حفظ و بقا و دوام خود بر قدرت به هر وسیله ای متوسل می شوند؟ آیا باید فاجعه ای مثل سوریه و عراق در کشورمان رخ دهد تا این عاشقان ریاست و مقام متنبه شوند و متوجه شوند که در حال حاضر توطئه ای بزرگ علیه این نظام مقدس در حال شکل گیری است و سکوت و همراهی برخی مسئولین به کامل شدن این پازل و نابودی کیان تشیع منجر خواهد شد.
کنترل جمعیت و انتخابات پاشنه آشیل نظام
در گذشته کنترل نسل و در حال حاضر به انتخابات به دو پاشنه آشیل برای نظام تبدیل شده و دشمنان نظام برای ضربه زدن به نظام از این دو هربه استفاده بهینه کرده اند. لازم است دلسوزان نظام و انقلاب و تشیع برای جلوگیری از آسیب رسیدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی هر چه زودتر چاره ای بی اندیشند که تصمیم دیر هنگام فردای ما حکایت: نوشدارو بعد از مرگ سهراب نشود. در این خصوص نقش و جایگاه حوزه های علمیه قم خصوصا مراجع عزام بیشتر نمایان می شود چرا که جایگاه مردمی مرجعیت تشیع می تواند اهرمی موثری در جهت بیداری مردم و فشار بر مسئولین و جلوگیری از این فاجعه باشد
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
لینک دوستان
آوای آشنا
فهرست موضوعی یادداشت ها
اشتراک